Nieuws Limburg Nederlandse ondernemers naar België en andersom

Nederlandse ondernemers naar België en andersom

Nederlandse ondernemers naar België en andersom

Er begint wat beweging te komen in de grensoverschrijdende contacten van ondernemers uit Belgisch en Nederlands Limburg. Zo bracht een uitgebreide delegatie van Nederlanders zopas een bezoek aan de Voka Invitito en zullen er -andersom- heel wat Belgisch-Limburgse bedrijven zich presenteren op de beurs Limburg Leads in Maastricht.

Met een VIP-bus, gevuld met 40 nieuwsgierige Nederlanders, zakte het gezelschap van het netwerk One Two Go onlangs af naar Voka Limburg, waar zakelijke contacten konden gelegd worden met de duizenden andere aanwezigen. “We hadden als vertrekbasis een meetingpoint in de tent”, vertelt initiatiefnemer Armand Vliegen. “Van daar uit konden we ons mengen in het publiek en veel nieuwe mensen leren kennen. Er is duidelijk een toenemende belangstelling van Nederlands-Limburgers die zaken willen doen over de grens. Dat merk je aan de inschrijvingen voor onze events rond grenzeloos netwerken.”

Limburg Leads
En dat geldt ook in de andere richting. Voor de ondernemersbeurs Limburg Leads, die op 15 en 16 mei zal plaatsvinden in MECC Maastricht, hebben zich al heel wat bedrijven uit Belgisch Limburg aangemeld. Zo komt er op de beurs al zeker een pop-up-versie van de BouwArena uit Hasselt. Het gaat om een groepsstand van het magazine Limburg Bouwt waar ondernemers met belangstelling voor de Nederlandse markt zich kunnen profileren.
Een andere sterke vertegenwoordiging komt van Limburg Start Up (LSU), dat de 9 incubatoren en heel wat starters van Belgisch Limburg naar Maastricht brengt. Flanders Investment and Trade ondersteunt overigens de deelnemers bij het realiseren van hun exportplannen naar Nederland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.