Nieuws Limburg Net voor de solden: nieuw jasje voor Greenville

Net voor de solden: nieuw jasje voor Greenville

Net voor de solden: nieuw jasje voor Greenville

Greenville, de incubator voor duurzame bedrijven in Houthalen-Helchteren, heeft een volledige make-over gekregen. Dat is de verdienste van LRM, dat zowat een jaar geleden voor 100% eigenaar werd van het complex. “Kwestie van meer en beter te kunnen inspelen op de noden van de markt”, zegt Tom Vanham, algemeen directeur van LRM.

Greenville is de incubator voor duurzaam ondernemen en circulaire economie in Limburg. De kantoren en meeting rooms zijn gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de mijn van Houthalen. Eigenaar LRM investeerde fors in een totale facelift. Zo werden het het atrium en de cafetaria aangepakt, kwam er een nieuwe co-working space bij, breidde het vergaderaanbod uit én werden de kleinere kantoorunits aangepast om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van de bewoners.

“Een jaar geleden hebben we Greenville volledig overgenomen”, zegt Tom Vanham. “We hechten veel belang aan een sterk incubatorennetwerk, want dat zorgt voor nieuw ondernemerschap in toekomstgerichte sectoren. De voorbije maanden hebben we nagedacht over de positionering, beleving en werking van Greenville. We zijn trots om op basis van die evaluatie vandaag de incubator in een nieuw jasje te kunnen presenteren. Duurzame bedrijven vinden hier aantrekkelijke kantoren en faciliteiten, zeer goed gelegen en ontsloten. Bovendien worden ze deel van het grotere incubatorenverhaal, en dat is een extra reden om zich hier te vestigen.”

De incubator, die wordt geleid door Kristof Das, beschikt op dit moment over negen vergaderruimtes en een veertigtal kantoren. De 32 bedrijven die op Greenville gevestigd zijn, stellen samen 145 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.