Nieuws Limburg Netwerken op de tonen van Soulsister

Netwerken op de tonen van Soulsister

Netwerken op de tonen van Soulsister

Goede klanten, personeel of interessante prospects eens goed in de watten leggen? Dat kan op een unieke charity-avond die Een Hart voor Limburg en vzw For a Better Life op 18 oktober op het getouw zetten. Bedrijven kunnen VIP-tafels bestellen om hun gasten culinair te verwennen én te genieten van een sfeervol optreden van Soulsister.

Het Cultureel Centrum Hasselt wordt op 18 oktober het decor van een unieke business-avond. Daarvoor hebben Een Hart voor Limburg en For a Better Life, allebei zeer actief in fondsenwerving ter bevordering van kinderwelzijn, de handen in elkaar geslagen. Deze avond, Absolutely FABL genoemd, bestaat uit een gastronomisch gedeelte, verzorgd door topchefs. Aansluitend vindt een optreden plaats van Polle Pap en de vader van de Leyers-zusjes, samen gekend als dé liveband Soulsister. Er wordt voldoende tijd en ruimte voorzien om alle gasten met elkaar in contact te brengen zodat zakelijke connecties kunnen opgestart en versterkt worden.

Bedrijven kunnen dit knap initiatief steunen door partner te worden. Ze tekenen in voor een pakket dat minstens 5 genodigden bevat. Voor gouden en platinum partners is er nog heel wat bijkomende return voorzien.

Wie op één van de vorige events was van Een Hart voor Limburg of For a Better Life weet dat de organisatie telkens top is en de gasten maximaal in de watten worden gelegd. Dé belangrijkste reden om deel te nemen is uiteraard dat de opbrengst integraal wordt geschonken aan het goede doel, meer bepaald projecten die het kinderwelzijn ten goede komen.

Vandaar ook onze warme oproep om in te tekenen voor een partnership en zo uw sociaal engagement als ondernemer kracht bij te zetten. Doen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.