ORIGINEEL�20JPEG

Nichtjes Orye maken kinderdroom waar

Yannik, Quirine en Nathalie zijn 3 nichtjes van de ondernemersfamilie Orye die samen een nieuw juwelenmerk in het leven roepen. Odrie - u kunt al raden van waar de naam komt - lanceert meteen 3 lijnen, zowel online als in de winkel van de familie: Juwelier Orye in Hasselt.

“Onze kinderdroom om samen een zaak op te starten, is werkelijkheid geworden”, zo omschrijven de jonge ondernemers uit Hasselt de aanvang van hun avontuur. "Wie willen onze klanten eigentijdse, hoogwaardige juwelen aanbieden, die zijn ontworpen in een duurzame en transparante waardeketen. De juwelen zijn allemaal vervaardigd uit 18 karaat gerecycleerd goud en kwalitatieve, labgrown diamanten (labo-diamanten met exact dezelfde fysische en chemische eigenschappen als de diamanten uit de mijnen)."

De drie collecties, Brighten the World, Meet me in Paris en Dreaming of Riads, onthullen dat Odrie de inspiratie haalde uit landen, steden en culturen over de hele wereld. "We willen inderdaad de diversiteit van de moderne vrouw naar buiten brengen", aldus de nichtjes. "Elke collectie begint met enkele basisstukken, van waaruit de klant zijn eigen look kan opbouwen."

Omdat ze persoonlijk contact en advies belangrijk vinden, bieden Yannik, Quirine en Nathalie hun collecties ook aan in een fysieke winkel, en wel bij Juwelier Orye, de gekende familiale business in het centrum van Hasselt.