Nieuws Limburg Nickmans nails it: gouden medaille naar Alken

Nickmans nails it: gouden medaille naar Alken

Nickmans nails it: gouden medaille naar Alken

Jan Nickmans en zijn team van Puur Groenprojecten hebben op de uitreiking van de awards voor de Vlaamse Tuinaannemer van het Jaar een gouden medaille weggekaapt. Met de aanleg van een schitterend project in Hasselt wonnen de Limburgers bovendien de Best-selectprijs voor uitmuntend plantgebruik. Drie andere Limburgse tuinaanleggers wisten één zilveren en twee bronzen medailles in de wacht te slepen.

Afgelopen weekend werden de laureaten bekendgemaakt van de wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer 2020. Deze competitie zet elk jaar de beste tuincreaties in de kijker, verspreid over diverse categorieën. Bij de grootste projecten kwam Puur Groenprojecten uit Alken als winnaar uit de bus. De onderneming van de Stevoortse groenkunstenaar Jan Nickmans stond volgens de jury in voor het allerbeste ontwerp en uitvoering van de tuinen groter dan 750 m2. “Waar in de voorgaande jaren bijna altijd collega’s uit andere provincies met de hoofdprijs gaan lopen, zijn we heel fier dat wij in deze editie de gouden medaille mee naar Limburg brengen”, zegt Jan Nickmans. “Dit is voor ons een hele eer.” Over alle categorieën heen werd het project van Puur Groenprojecten bovendien bekroond met de prijs voor het beste plantgebruik. (Best-selectprijs)

Verder in de competitie waren er nog Limburgse bedrijven die met eremetaal aan de haal gingen. Zo won Ollevier & Co uit Ham de zilveren medaille uit alle inzendingen voor ‘Groene Tuinen’, en dit met een project in Hoeselt. In de categorie Tuinen >150 m2 was er brons voor Tuinwerken Bart Janssen uit Oudsbergen, dat in eigen gemeente een mooie tuin realiseerde. Tot slot was er brons voor Hendrix Landscaping uit Peer met een knappe realisatie in Maastricht (categorie Tuinen 150 < 750 m2).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.