Nicole Cuyvers ruilt Vandereyt voor APK

Nicole Cuyvers gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze is 2,5 jaar lang algemeen directeur geweest van Vandereyt Bouw en Renovatie, de gekende familiale onderneming met hoofdzetel in Hasselt. In die functie zal ze niet worden vervangen.

Nicole CuyversNicole Cuyvers trekt naar APK, het allround aannemingsbedrijf van Paul Kerkhofs. APK Group met hoofdzetel in Overpelt, is actief in telecommunicatie, nutsvoorzieningen, wegenbouw en waterwerken en beschikt in België en Nederland over zo'n 20 business units. "Ik zal er vanaf woensdag de functie van Chief Information Officer of CIO opnemen," zegt ze. "Daar horen bevoegdheden bij als communicatie, informatica, enzovoort. Ik heb enorm veel zin om mee de schouders te zetten onder de verdere groei van dit bedrijf. Het is een groep met 800 werknemers in binnen- en buitenland. Er zijn dus uitdagingen genoeg. Bovendien is het iets dichter bij huis, wat ook een voordeel is," lacht ze.

Vooraleer ze bij Vandereyt aan de slag ging, bekleedde Nicole Cuyvers managementfuncties bij Cooltech, Veldemen Tenten en Center Parcs. Ze geldt als één van de Limburgse voorbeelden van vrouwelijk ondernemerschap. Ze maakt ook deel uit van een aantal socio-economische verenigingen als Ariadna en Sofia.