Nieuws Limburg Niels Lagrange gaat bistro runnen

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin hij zelf mee de keuken zal runnen.

Niels leerde tijdens de opnames van het programma Romy Biscop kennen, de frivole Kempense van het succesvolle kledingimperium Mio in Westerlo. Ze werden en stel, en gaan nu ook samen in de business stappen.

Op de parking van Mio Caro in Westerlo komt namelijk een pop-up bistro: Mio’s Food and Drinks. Het wordt een gezellig aangekleed chaletje, waar een glaasje cava, een croque-monsieur, Brusselse wafel, slaatje of een pasta zal opgediend worden. Het is Niels zelf die in de keuken zal staan. “Ik denk eraan om bijvoorbeeld ook ontbijt en brunch aan te bieden. Iedereen is hier trouwens welkom: je hoeft daarvoor niet gewinkeld te hebben in Mio Caro.”

Wanneer de horeca weer open mag, zal de pop-up zeker een half jaar geopend zijn. “Als het concept aanslaat, willen we er zeker voor gaan om de zaak permanent te maken.”

Het BV-duo opent tegelijk nog een andere zaak. Schoonheidsinstituut Mio Care werd ingericht in de kelderverdieping van kinderkledingwinkel Little Mio. “Hiermee willen we onze klanten een totaalbeleving aanbieden: we kunnen ze van kop tot teen kleden en verzorgen, én na het shoppen een hapje en drankje aanbieden”, aldus nog Niels.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer