Nieuws Limburg Nieuw bewind voert Alkense ondernemers aan

Nieuw bewind voert Alkense ondernemers aan

Nieuw bewind voert Alkense ondernemers aan

Liesbeth Theys (Vuur & Techniek/VT Interieur) en David Nagels (Nagels & Cuypers Verzekeringen) nemen de voorzittersfakkel van Unizo Alken over van Geert Thoelen (GT Protections), die 10 jaar lang de ondernemersvereniging onder zijn hoede heeft genomen.

Als kopman van een sterke bestuursploeg bouwde Geert Thoelen de lokale afdeling uit tot een vaste referentie op de kalender van de Alkense ondernemers. Naast belangenbehartiging hield het bestuur zich bezig met de organisatie van diverse activiteiten, zowel éénmalige acties als vaste waarden als de jaarlijkse Soirée D’Luxe.

Maar nu zet hij een stapje opzij en geeft hij het roer over aan een duo. De eerste nieuwe voorzitter is Liesbeth Theys (47). Samen met haar partner Gert Vanelderen is ze zaakvoerder van Vuur & Techniek. Daarnaast richtte Liesbeth recent VT Interieur op, waarmee ze zich focust op interieurontwerp en -styling. De tweede voorzitter is David Nagels (39), medezaakvoerder van Nagels & Cuypers verzekeringen.

“We willen Geert uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter”, zegt Liesbeth Theys. “Hem vervangen is geen eenvoudige opdracht, daarom dat we gekozen hebben voor een duo-voorzitterschap. Samen met ons bestuur zetten we de weg die Geert uitstippelde, verder. Eén van onze doelen is om de Alkense Unizo-familie verder uit te breiden en een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan onze ondernemers aan te bieden.”

“We kijken ernaar uit om de belangen van de Alkense ondernemers te behartigen, ondernemers bij elkaar te brengen op netwerkevents en hen te informeren via boeiende infosessies en workshops”, vult David Nagels aan. “En we kijken uiteraard ook reikhalzend uit naar onze ondernemersreis. Midden oktober trekken we richting Champagnestreek, met onder meer een bezoek aan verschillende champagnehuizen, een diner in een sterrenrestaurant en boottocht. Ja, het wordt een boeiend jaar”, besluit David.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.