Nieuws Limburg Nieuw concept uit Paal: een pop-up hotel

Nieuw concept uit Paal: een pop-up hotel

Nieuw concept uit Paal: een pop-up hotel

Ondernemer Stijn Neuteleers (o.a. The Night Store) heeft een nieuw commercieel concept ontwikkeld. Op evenementen bouwt hij naargelang de behoefte van de klant, ter plaatse een heel hotel op. Daarvoor werkt hij samen met containerleverancier Budé. De units worden gestapeld en luxueus uitgerust met kwalitatieve bedden en accessoires. Het interieurconcept is van Signature uit Paal-Beringen (zie foto). Er zijn ook sanitaire units en andere faciliteiten zoals roomservice, wekdienst, enzovoort.

kamer pop-up hotel“Het is idee is ontstaan als uitvloeisel van de slaapmobiel, waarmee The Night Store al een tijdje op allerlei events aanwezig is,” vertelt Stijn Neuteleers. “Sportkampioenen als zwemmer Pieter Timmers en motocrosser Gauthier Paulin slapen er in als ze naar wedstrijden gaan. Een uitstekende nachtrust is voor hen heel belangrijk. Tijdens de 24 uur van Zolder kreeg ik de vraag om meerdere mensen op locatie comfortabel te laten slapen. Want de piloten van de teams en de mechaniciens slapen er nu soms zelfs gewoon op de grond… Vandaar dat ik het pop-up hotel uitgeprobeerd heb. Een succes, want iedereen is supertevreden. De prestaties worden duidelijk positief beïnvloed door de goede nachtrust.”

Neuteleers wil het concept nu ook introduceren op andere events. “Ik denk aan vip-dorpen voor festivals, sportwedstrijden, maar ook trouwfeesten, bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn legio. We kunnen zoveel kamers neerzetten als nodig. En een dagje later is alles alweer netjes opgeruimd…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.