Nieuws Limburg Nieuw dak boven team van Advocom

Nieuw dak boven team van Advocom

Nieuw dak boven team van Advocom

In een strakke nieuwbouw aan de Paalsesteenweg in Beringen heeft Advocom Advocaten zopas zijn intrek genomen. De nieuwe en eigentijdse werkomgeving moet het team de ruimte geven om verder te groeien. “Met steeds meer focus op onderhandeling en bemiddeling, komen extra vergaderruimtes voor onze cliënten zeker van pas”, aldus vennoot en oprichter Luc Savelkoul. “Daarnaast hebben we ingezet op een sfeervolle werkplek, wat de goede band onder onze medewerkers alleen maar zal versterken.”

Als vaste waarde binnen de Limburgse advocatuur heeft Advocom sinds 1985 een mooi parcours afgelegd. Luc Savelkoul vertelt: “We zijn inderdaad stap voor stap gegroeid tot een multidisciplinair kantoor met een brede juridische achtergrond en diverse specialisaties. In 2004, toen we introkken in ons vorige gebouw, waren we met tien. Vandaag zijn we met bijna dubbel zoveel: 7 vennoten, 9 advocaten en 3 medewerkers. Het vorige kantoor was simpelweg te klein geworden en miste ook werkcomfort.” ​

In eerste instantie wilden de vennoten het bestaande gebouw renoveren en uitbreiden. Maar toen de mogelijkheid zich voordeed om het aanpalende gebouw te kopen, werd er besloten om van scratch te starten met een nieuwbouw, zo’n 1.000 m2 groot. Jamaer Architecten werkte een flexibel concept uit dat mee kan evolueren met het advocatenkantoor. Schreurs Interieur in Oudsbergen tekende voor de smaakvolle inrichting.

“Met dit duurzame complex, dat ook energieneutraal is door de toepassing van hernieuwbare energie, kunnen we de toekomst in”, weet Savelkoul. “Naast een 30-tal ergonomische werkplekken hebben we nog vijf vergaderzalen en een multifunctionele seminarieruimte. Ideaal om zowel professioneel als gemoedelijk samen te werken met cliënten en collega’s. In deze post-coronatijd merken we toch dat we allemaal graag weer naar kantoor komen. De nieuwe werkomgeving zal de goede sfeer alleen maar bevorderen (lacht).” ​

Vennoot Oliver Vandenhoudt voelt zich thuis in de nieuwbouw: “Als kantoor hebben we altijd al actief ingezet op positieve onderhandelingen en bemiddeling. Procedures voor een rechtbank voeren we als het niet anders kan. Het is iets dat onze cliënten sterk appreciëren, net als ons vaste aanpak met één dossierbeheerder. Dat geeftrust en vertrouwen, en verklaart mee de groei van Advocom. Over groei gesproken: interessante profielen mogen zich altijd melden om ons team te versterken!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.