Nieuw: dashboard voor financieel en hr-management

Vanuit hun eigen, jarenlange expertise als financieel manager, ontdekten Anja Janssen en Kurt Vandebergh de noodzaak aan een overzichtelijk rapporteringsinstrument. Ze zochten, maar vonden niet echt een handige leidraad, die de complexe financiële en hr-processen inzichtelijk kon maken. En dus gingen ze zelf aan de slag.

anja janssenDe lacune in het aanbod hebben ze nu ingevuld met hun bedrijf Bijster. “Wat we doen kan opgedeeld worden in 3 pijlers,” zeggen beide Managing Partners. “In de eerste plaats hebben we een softwaretool samengesteld, die een erg nuttig hulpmiddel is voor financiële en hr-managers. De toepassing, die op maat wordt uitgewerkt, slaagt erin om snel en overzichtelijk alle pijnpunten bloot te leggen. Het is ook een handig instrument om rapporten op te stellen. Bovendien kan ons systeem gekoppeld worden aan alle types van Business Intelligence-software (ERP).”

“Als tweede pijler kunnen we ook helpen met het interpreteren van de gegevens. We verkopen dus niet alleen een auto, maar leren de koper ook om ermee te rijden… Op basis van de gegeneerde informatie, kunnen we tevens adviezen geven om de vastgestelde pijnpunten te overwinnen.” Tot slot kunnen Anja Janssen en Kurt Vandebergh ook zelf inspringen om de oplossingen te implementeren. “We hebben een hands-on ingesteldheid, en veel ervaring in het management van diverse ondernemingen. Desgewenst nemen we dus zelf het heft tijdelijk in handen om de systemen en projecten op de rails te zetten.”

Om de toepassing en dienstverlening voor te stellen aan financiële en hr-managers, organiseert Bijster op 25 oktober een mini-seminarie in Genk. Alle info via deze link.