Nieuws Limburg Nieuw gebouw en innovatief product voor Iliaens

Nieuw gebouw en innovatief product voor Iliaens

Nieuw gebouw en innovatief product voor Iliaens

Iliaens uit Alken, dat over een jaar naar een nieuwbouw zal verhuizen, is een partnership aangegaan met Evva, een Oostenrijkse specialist in elektronische en mechanische sluitsystemen. Een gevolg is de Belgische introductie van de Airkey, een slot dat met een code op de smartphone kan geopend worden. “Gedaan met sleutels onder de mat te leggen of jezelf per ongeluk buiten te sluiten”, vertelt Ingrid Koolen van Iliaens.

Iliaens is een gekend familiebedrijf dat handelt in ijzerwaren en gereedschappen, maar ook in bouwproducten als sanitair en verwarming. Er zijn plannen voor een grote nieuwbouw tegenover de Autokeuring in Alken. Eind dit jaar of begin 2020 moet daar een nieuw bedrijfsgebouw van zo’n 4.000 m2 open gaan. De verhuizing heeft te maken met plaatsgebrek, onder meer het gevolg van succesvolle innovaties. Zoals de Airkey, die zopas werd gelanceerd.

“Als slotenmakerij komen we heel vaak in actie als mensen hun sleutels vergeten of verloren zijn”, zegt Ingrid Koolen. “Interventies die vermijdbaar zijn. Daarom zijn we gaan zoeken naar oplossingen en die hebben we gevonden bij de Airkey van Evva. Met dit Oostenrijks bedrijf zijn we een partnership opgestart, waarbij wij hen in ons land vertegenwoordigen. Het product is een slot dat zowel voor eenvoudig huis- tuin- en keukengebruik, als voor complexe bedrijfsgebouwen kan gebruikt worden. Het wordt geopend met een code op de smartphone. Het is ook mogelijk om in alle veiligheid de code te verzenden naar iemand die voor de deur staat en binnen moet zijn. De verzending van die sleutels is even veilig als internetbankieren.” Iliaens gaat het product lanceren tijdens presentaties en staat ook zelf in voor plaatsing en naservice.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.