Nieuws Limburg Nieuw in Limburg: vettig bakske kapsalon

Nieuw in Limburg: vettig bakske kapsalon

Nieuw in Limburg: vettig bakske kapsalon

Er zijn al wel een aantal snackbars waar je een ‘kapsalon’ kunt bestellen: een kaloriebom van frieten, kebab, kaas, een stevige kwak saus en een symbolisch blaadje salade. Maar een zaak die alleen deze specialiteit serveert, had Limburg nog niet. Tot nu, want onder de niets verhullende naam Kapsalon, opent donderdag de eerste in zijn soort…

Kapsalon is een zaak die nog maar 2 weken geleden werd opgericht in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. “Maar het succes is zo overweldigend, dat we meteen 6 nieuwe vestigingen openen.” Daarbij ook de eerste in Limburg, meer bepaald in Hasselt.

Kapsalon biedt meer dan het ‘bakje oorlog’ dat je misschien kent van de kebabzaak na een nachtje stevig doorzakken. (Waar is de tijd…?!). Het gaat om een divers aanbod van meer culinair uitgewerkte versies, gebaseerd op de wereldkeuken. Zo vind je op het menu onder meer een Bombay Butter Chicken: frieten met traag gegaarde massala-kippendijen, een rode massala-currysaus, gerijpte mozarella en een topping van geroosterde pinda’s & koriander. Je kunt ook kiezen voor What The Duck: frieten met gekonfijte eend, gerijpte cheddar en een poutine-gravy saus. Naast een vijftal kapsalons brengt het menu ook een reeks van sharing bites.

Kapsalon zal in eerste instantie te bereiken zijn via de bestelplatformen van Deliveroo & Uber Eats. De prijzen variëren van 10 tot 15 euro voor een hoofdgerecht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.