Nieuws Limburg Nieuw kantoor in Beringen voor 25 mensen

Nieuw kantoor in Beringen voor 25 mensen

Nieuw kantoor in Beringen voor 25 mensen

Verisure Securitas Direct, een internationale leverancier van brand- en alarmsystemen, opent een nieuwe vestiging in Paal-Beringen. Er zullen 25 mensen tewerkgesteld worden, voornamelijk verkopers voor de Limburgse markt.

Verisure Securitas Direct is aanwezig in 13 landen en telt wereldwijd 8.000 medewerkers. In België werken er zo’n 200 mensen. Het bedrijf heeft vanuit strategisch oogpunt beslist om een aantal regionale kantoren te openen. Dit vooral om medewerkers de kans te geven om dichter bij huis te werken.

jeffrey lekensEén van die vestigingen komt dus in Beringen. “We willen hier een hecht team opzetten van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit,” zegt hr-manager Jim Verstraete. Er wordt gemikt op 25 personen. Jeffrey Lekens, die zelf bij het bedrijf zijn carrière startte als verkoper, krijgt de leiding van het filiaal. (foto)

Kandidaten voor een verkoopfunctie mogen zich trouwens nog steeds melden bij Verisure Securitas Direct.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.