Nieuws Limburg Nieuw: modulaire tuinkamers voor alle doeleinden

Nieuw: modulaire tuinkamers voor alle doeleinden

Nieuw: modulaire tuinkamers voor alle doeleinden

Yellowstone Group uit Houthalen-Helchteren, interieurbouwer voor onder meer retail en kantoren, begeeft zich een nieuwe markt. Onder de merknaam Moduliv ontwerpt en produceert het team van Geert Zaenen nu ook modulaire tuinkamers voor particulieren.

Yellowstone werd in 1996 opgericht door Geert Zaenen en was aanvankelijk gericht op de ontwikkeling van skateparken. Gaandeweg kwam er de volledige interieurinrichting van winkels en kantoren bij. Merken als ZEB en Nike doen al geruime tijd een beroep op het vakmanschap uit Houthalen.

Nu gaat Zaenen nog een stapje verder. β€œDe coronacrisis heeft onze hele manier van thuis zijn in vraag doen stellen. Met de tuinkamers die wij maken onder de naam Moduliv, komen we tegemoet aan de groeiende nood aan extra werk-, leef- of ontspanningsruimte die met zijn bewoners meegroeit.”

Moduliv heeft diverse types van ruimtes ontwikkeld, die kunnen ingezet worden naargelang de voornaamste functie: ModuWork, ModuHome en ModuChill. “Doorheen de jaren kan de functie ook veranderen”, legt Geert Zaenen uit. “Zo kan een tuinkantoor binnen een paar jaar een muziekkamer, poolhouse of zelfs minibioscoop worden, en vice versa.”

Er zijn dus vele opties in het nieuwe concept, aldus de zaakvoerder. “We kunnen vertrekken vanuit een standaardopbouw van 28 of 40 vierkante meter, een ontwerp op maat maken, met een architect in zee gaan of een uitgewerkt idee van de klant uitvoeren. We volgen in elke optie en zorgen voor het volledige traject: van eventuele vergunningen tot de plaatsing van het laatste interieuraccessoire”, besluit Zaenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.