Nieuw nest voor studiebureau Macobo

Macobo, een ingenieursbureau dat studiewerk uitvoert over bouw-, infrastructuur- en landschapsprojecten, heeft in Tessenderlo een nieuw kantoor in gebruik genomen. Plaatsgebrek omwille van de sterke groei was de reden voor Davy Macquoi en Natalie Vanderschaeghe om uit te kijken naar een groter pand.

macobo people-21"Het is al voor de derde keer in ons 8-jarig bestaan dat we zijn verhuisd,” vertelt ingenieur-bestuurder Davy Macquoi. "Een onvermijdelijk neveneffect van onze ambitie om steeds te groeien."

Natalie Vanderschaeghe, ook ingenieur-bestuurder bij Macobo (en tegelijk voorzitter van de Ondernemersclub Tessenderlo-Ham), licht toe: “We vonden aan de Industrieweg in Tessenderlo een sfeervol pand uit 1980. Onder leiding van ons eigen bouwcoördinatie-team werd het in amper 5 maanden volledig omgetoverd naar ruime open kantoren, voorzien van energiezuinige technieken." De vergaderzaal is uitgerust met moderne technologie om conference-calls te doen met de collega's van het dochterbedrijf in Dubai.

macobo gebouwBeide bestuurders bevestigen dat dit niet de eindmeet is voor Macobo: “We zijn klaar voor verdere expansie en overnames binnen de bouwkundige engineeringsector.”