Nieuws Limburg Nieuw: rechtstreekse bus tussen Hasselt en Basel

Nieuw: rechtstreekse bus tussen Hasselt en Basel

Nieuw: rechtstreekse bus tussen Hasselt en Basel

FlixBus is een jonge Europese busoperator voor lange afstanden. Het bedrijf is nu gestart met rechtstreekse verbindingen van en naar Hasselt. Zo kan je nu de bus nemen naar Valkenswaard, Eindhoven en Amsterdam, maar ook rechtstreeks naar Luxemburg, Metz, Straatsburg, Zurich en Basel. FlixBus werkt hiervoor samen met Staf Cars uit Lommel.

FlixBusIn totaal bestaat het netwerk van FlixBus nu uit 900 bestemmingen in 20 landen. De bussen zijn uitgerust met gratis wifi, stopcontacten, extra beenruimte en hebben plaats voor 3 stuks bagage per persoon. De tickets zijn goedkoop (bv. 9 euro naar Amsterdam en 22 naar Straatsburg) en de regeling is flexibel. Zo kan je annuleren of omboeken zonder extra kosten tot 15 minuten voor vertrek.

“We zijn blij om Hasselt aan ons netwerk toe te voegen,” zegt André Schwämmlein, FlixBus-oprichter & Managing Director. “Ons doel is via groene en slimme mobiliteit, iedereen de wereld te laten ontdekken. De aansluiting van nieuwe steden en regio’s is hierbij een belangrijke stap.”

Tickets zijn online te koop op www.FlixBus.nl, in de FlixBus-app of in samenwerkende reisbureaus.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.