entourage-04-11-16-009-300×225

Nieuw restaurant in Hasseltse hotspot

De cityclub was er al enkele maanden, maar nu is ook het stijlvolle restaurant van Entourage opengegaan. De prestigieuze zaak bevindt zich in hartje Hasselt, in het pand gekend onder de vorige naam 'De Refuge'.

entourage-04-11-16-009-300x225Het moet gezegd, zaakvoerders Serge Byloos, Pieter Jorissen en Stijn Tureluren hebben kosten noch moeite gespaard om in Entourage een sfeervol, vernieuwend concept neer te zetten. De 3 functies, met name de aperitiefbar, discotheek (cityclub) en nu dus ook het restaurant, lopen vlekkeloos in elkaar over. Afhankelijk van de openingsuren en dagen, kan je starten aan de bar, doorschuiven naar het restaurant en vervolgens tot in de late uurtjes de beats opzoeken. Of één van de drie, dat kan natuurlijk ook. De rode draad in het concept is 'casual chique'. Ongedwongen qua sfeer, met een culinair en muzikaal aanbod van hoog niveau.

Om het historische pand met de moderne inkleding maximaal te benutten, wordt Entourage ook verhuurd voor events. Intussen hebben al heel wat bedrijven er hun medewerkers en zakenrelaties ontvangen.