Nieuws Limburg Nieuw vanuit Bree: verplaatsbare stopcontacten

Nieuw vanuit Bree: verplaatsbare stopcontacten

Nieuw vanuit Bree: verplaatsbare stopcontacten

stopcontactenJe herkent zeker de situatie: door een tekort of verkeerde plaatsing van stopcontacten, ligt de grond bezaaid met meters verlengkabel of puilen de ‘kattenkoppen’ uit met een wirwar van stekkers…

Bij Gia Systems uit Bree wordt sinds kort een nieuwe oplossing voorgesteld: verplaatsbare stopcontacten. “Mainline is een design rail, waar stroom op kan gezet worden,” legt zaakvoerder Michel Grosemans uit. “Het aantal stopcontacten en de plaats ervan op deze rail, kan door de gebruiker zelf worden bepaald. Hetzelfde geldt voor USB-oplaadpunten. Een heel flexibel systeem, dat bovendien mooi oogt.”

Volgens Gia is de Mainline veilig genoeg om iedereen de stopcontacten te laten toevoegen, verplaatsen en verwijderen. “We zien de toepassingen vooral in opleidingslokalen, kantoren, horecazaken en hotelkamers”, zegt Grosemans. “Maar ook thuis kan het handig zijn om zelf te bepalen waar je stroom nodig hebt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.