Nieuws Limburg Nieuwbouw en familiale versterking in Beringen

Nieuwbouw en familiale versterking in Beringen

Nieuwbouw en familiale versterking in Beringen

Out Of Use, een bedrijf uit Beringen dat afgedankte elektrotoestellen recycleert, gaat uitbreiden met een nieuwe hal. Bovendien wordt het management versterkt, want Yannick Adriaenssens, zoon van CEO Mark, werd zopas aangesteld tot COO.

Het was omwille van het tekort aan capaciteit dat Out of Use in 2016 naar Beringen verhuisde. Op de site worden de ingezamelde toestellen van bedrijven, zoals computers, laptops, telefoons of kopieermachines opgeslagen, ontmanteld en gerecycleerd. Een succesverhaal, want elk jaar ontvangen ze in Beringen zo’n 1.500 ton aan afgedankte goederen, waarvan 35% leidt tot hergebruik.

Intussen duikt het probleem van de capaciteit opnieuw op. Op korte termijn zal er een nieuwe hal van 1.200 m2 worden gebouwd. Er komt ook een loskade aan het gebouw op de Lochtemansweg.

De groei van de organisatie uit zich tevens in de versterking van het managament. 1 december was de eerste werkdag van Yannick Adriaenssens, de jongste zoon van de zaakvoerder. Hij start als Chief Operational Officer, en zal dus zijn vader bijstaan in het operationele beleid van het bedrijf. Yannick is handelsingenieur en deed al een ruime werkervaring op bij grote bedrijven als ING en Febelfin. “Hij is de juiste persoon op de juiste plaats,” concludeert Mark Adriaenssens, “we gaan een mooie en duurzame toekomst tegemoet waarin we de waardecreatie voor onze klanten en de maatschappij centraal stellen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.