Nieuws Limburg Nieuwbouw zet Burocad op weg naar verdere groei

Nieuwbouw zet Burocad op weg naar verdere groei

Nieuwbouw zet Burocad op weg naar verdere groei

Omdat het gebouw dat digitale drukkerij Burocad in 2013 wegens capaciteitsproblemen had aangekocht, opnieuw te klein was geworden, heeft zaakvoerder Mieke Neven flink geïnvesteerd in extra ruimte. Achter de huidige bedrijfsgebouwen waarin het machinepark staat, werd een totaal nieuwe vleugel gebouwd. Die zal, verspreid over 2 niveau’s, dienst doen als kantoorruimte voor de bedienden, waaronder de directie, verkoop, boekhouding, creatieve cel, orderbegeleiding en offertedienst. De productiehal werd intussen flink vernieuwd, zodat de volgende fases van het vooropgestelde groeitraject kunnen aangevat worden.

Mieke Neven (Burocad).

Mieke Neven (Burocad).

Met deze investering is Burocad uitgegroeid tot één van de grootste en meest moderne digitale drukkerijen in de Benelux. De oppervlakte bedraagt 1.550 m2. Er werken nu 21 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.