Nieuwe baan en bedrijf voor Joël Stockmans

Exact één jaar na zijn aanstelling als Business Unit Manager groeit Joël Stockmans door tot algemeen directeur van Flexpoint België. Huidig algemeen directeur en mede-eigenaar Eric Martens zal in de toekomst zijn focus leggen op het dienstenchequebedrijf van de groep. "Deze wissel aan de top is de logische stap in het traject dat één jaar geleden werd uitgestippeld," zegt Eric Martens. "Dat is nodig om de ambitieuze doelstellingen in de toekomst waar te maken. Geconsolideerd stevent de Flexpoint-groep in 2015 af op een recordomzet van zo'n 170 miljoen euro. Voor 2016 komt de grens van de 200 miljoen euro in zicht."

martens en stockmansBovenop zijn nieuw takenpakket, krijgt Stockmans er een nieuw bedrijf bij. De payroll-dienst Easymatch wordt immers uitgebreid tot een volwaardig uitzendkantoor, dat eveneens onder de bevoegdheid van de voormalige Unizo-directeur komt. "Met een omzetgroei van zo'n 25% in het afgelopen jaar en een totaalomzet van bijna 25 miljoen euro, is de payrolldivisie een zeer sterke groeipoot in onze groep," weet Joël Stockmans. "De flexibilisering van de arbeidsmarkt, in combinatie met de afschaffing van de proefperiode, zorgt ervoor dat veel bedrijven nieuwe mensen aanwerven door middel van een uitzendcontract. We hebben dan ook beslist om bij Easymatch de payroll-formule te combineren met de flexibiliteit en eigenheid van een uitzendbedrijf."

Eric Martens verdwijnt door deze operatie niet van het toneel. "Met het dienstenchequebedrijf willen wij een nieuwe dimensie bereiken en doorgroeien tot een top 5-speler in België," zegt hij. "Concreet wil dit zeggen dat wij binnen dit en 3 jaar 3.500 huishoudhulpen aan de slag hebben. Zowel door interne als externe groei moet dit haalbaar zijn. Daarnaast blijf ik bestuurder-eigenaar van de groep en zal ik Joël bijstaan in de strategische uitbouw van Flexpoint in België."