Nieuws Limburg Nieuwe baas zet lijnen uit bij Tubobel

Nieuwe baas zet lijnen uit bij Tubobel

Nieuwe baas zet lijnen uit bij Tubobel

Na de succesvolle integratie van de 5 sites (Genk, Kortenaken, Neeroeteren, Ravels en Tessenderlo) kiest de familie Lemmens voor een externe co-CEO om lijnen van Tubobel Group verder uit te zetten: de naam is Peter Beyens, gekend van Stradus Aqua.

De huidige CEO Evert Lemmens krijgt een evenknie die extern werd gerekruteerd: Peter Beyens. Hij heeft 10 jaar business- en managementervaring als voormalig CEO van Stradus Aqua, nu onderdeel van Tubobel Group.

“Met Peter Beyens kiezen we voor een financieel strateeg met veel aandacht voor de mens”, weet Evert Lemmens. “Zijn jarenlange ervaring zal nuttig zijn om de bedrijven binnen Tubobel Group verder te doen groeien. Verder kent Peter de recente ontwikkelingen binnen Tubobel Group, vermits hij al een jaar actief lid is van de Raad van Advies.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.