directeur-vhs

Nieuwe bestuurder-directeur bij VHS Verzekeringen

VHS Verzekeringen, samen met Bamps Eurassur één van de grotere onafhankelijke verzekeringskantoren in de provincie, heeft een nieuwe bestuurder-directeur aangesteld. Met Eric Scrayen (57) wordt een heel ervaren professional binnengehaald.

directeur-vhsVHS-Verzekeringen, misschien nog beter gekend als Vanhoof-Schruers, heeft de ambitie om te blijven groeien. Het Zonhovense kantoor telt momenteel 42 medewerkers, 3 kantoren en meer dan 1.000 bedrijven en 8.000 particulieren als klant. Na een aantal overnames (Inveras, DML-Noord, Sofim Verzekeringsadvies) wordt nu ingezet op de professionalisering van het team. Daarin past het aantrekken van Eric Scrayen als nieuwe bestuurder-directeur. Hij zal voor VHS op zoek gaan naar nieuwe markten.

Eric Scrayen (57) heeft meer dan 35 jaar ervaring in risk consulting en business development op nationale en internationale markten. "Zijn bijzondere knowhow in bepaalde industriële niches, zoals logistiek en automotive, zal in toekomst bijdragen tot de verdere groei van VHS-Verzekeringen," zeggen Marc Maas en Chris Schruers, de eigenaars en gedelegeerd bestuurders van VHS. Ook de mede-bestuurders Michel Pietersil en Edgard Aerden zien de komst van Eric Scrayen vol vertrouwen tegemoet.