Nieuws Limburg Nieuwe bewoners voor piramide in Lummen

Nieuwe bewoners voor piramide in Lummen

Nieuwe bewoners voor piramide in Lummen

Continuum en Anglr, twee ICT-bedrijven die tot voor kort in Diepenbeek waren gevestigd, hebben hun intrek genomen in de ‘piramide’ op het Klaverblad van Lummen.

“We stellen nu samen zo’n 80 mensen tewerk, waarvan de meerderheid projecten uitvoert bij onze klanten,” vertelt Walter Martens van Continuum. “Voor degenen die permanent bij ons op kantoor vertoeven, was de ruimte in Diepenbeek te klein geworden. Bovendien hadden we extra plaats nodig om medewerkers intern te laten werken als er bij de klanten plaatsgebrek is.”

continuum anglrContinuum en Anglr vonden na een lange zoektocht een ruime locatie in de opvallende piramide in Lummen. “We beschikken over een hele verdieping, waar we ook opleidingslokalen kunnen inrichten en waarmee we kunnen anticiperen op de groei die we vooropstellen,” aldus nog Walter Martens. “Als we de juiste mensen kunnen vinden…”.

De bijkomende ruimte is ook goed nieuws voor Anglr, een snelgroeiend bedrijf dat een technologie heeft ontwikkeld om grote hoeveelheden data te herleiden tot relevante, gebruikersvriendelijke informatie. Ook daar zijn er op korte tijd extra werknemers bijgekomen en zullen er nog nieuwe mensen kunnen verwelkomd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.