Corda Bar 2

Nieuwe brasserie op de Corda Campus

Horeca-ondernemer Dimitri Beckers (o.a. Century, Crudo, Hassotel en Atelier V) heeft concrete plannen om zijn activiteiten op de Corda Campus uit te breiden. Zo komt er aan de hoofdingang van Corda 1, waar momenteel de tijdelijke expo Epicorda loopt, een gloednieuwe brasserie.

De Corda Campus is geen onbekend terrein voor Beckers, aangezien hij er momenteel al de Corda Bar, Corda Latte en Corda Cuisine uitbaat. Gezien het grote succes van de bedrijvensite, kampen ook de horecafaciliteiten met capaciteitsproblemen. Een aanzienlijke uitbreiding dringt zich dus op. Bovendien zijn er 2 nieuwe kantoorgebouwen in volle voorbereiding, waardoor ook daar bijkomende horeca noodzakelijk is.

De nieuwe brasserie past in een totaalconcept dat door de groep van de horeca-ondernemer op de Corda Campus zal uitgerold worden. Als onderdeel daarvan zal de huidige Corda Bar (kleinste deel met het schuine dak) een broodjeszaak worden die 's avonds kan afgehuurd worden als privé-café, onder meer voor personeelsfeesten. De Corda Cuisine zal wel in de huidige vorm blijven bestaan.