Kristof Schiepers Louis Machiels

Nieuwe businessclub op Circuit Zolder

Group Machiels, communicatiebureau Hands en opleidingsinstantie Atrium slaan de handen in elkaar in voor de Machiels Match Box, een businesslounge op Circuit Zolder, waar de 3 Limburgse bedrijven zakelijk Limburg willen samenbrengen. "Een nieuwe netwerklocatie die -uiteraard volgens de geldende coronaregels- de 'place to be' wordt voor bedrijfsleiders die van sport houden", aldus Louis Machiels, Kristof Schiepers en Pablo Coosemans.

Louis Machiels, bestuursvoorzitter van Group Machiels, getuigt: “Iedereen kent mijn passie voor racingsport. Jaren geleden heb ik een engagement genomen om mijn schouders onder Circuit Zolder te zetten vanuit een lidmaatschap van de raad van bestuur. Naast racen is het gewoon ook fijn en interessant om zakenrelaties met elkaar in contact te brengen op een unieke locatie. Deze aantrekkelijke ontmoetingsplaats hebben we gevonden in de glazen toren in Zolder, met een fantastisch zicht op de start en aankomst van de racebaan. Samen met Hands en Atrium willen we er deze zomer 500 Limburgse ondernemers samenbrengen voor de diverse auto- én fietsraces die er op het circuit zullen plaatsvinden. Het wordt beslist de moeite. Ik vind dat we fier mogen zijn op het enig volwaardig racecircuit in Vlaanderen. Wij, Limburgers, vergeten soms dat deze spectaculaire topsport in onze figuurlijke achtertuin plaatsvindt.”

Kristof Schiepers: “We zijn met Hands al enkele jaren actief met onze loge en combineren de fun van autosport met een leuke netwerkformule. We zijn heel erg blij met Machiels als onze leading partner in ons nieuw concept om ondernemend Limburg nog meer samen te brengen. Voor de gelegenheid hebben we de loge volledig vernieuwd met recycleerbare materialen en gezinsvriendelijk uitgerust met een gameconsole voor de jongste bezoekers.”