brouwerij martens bocholt

Nieuwe CEO roert in ketels van Martens

De familiale brouwerijgroep Martens uit Bocholt heeft een nieuwe externe CEO aangetrokken. Wim Van Den Bossche, voorheen actief bij de Profel-groep van de familie Lauwers, zal voortaan het team van Brouwerij Martens aansturen. Hij volgt er Danny Dresselaerts op, die is overgestapt naar Roam Technology.

De familiale eigenaars, Jan en Fons Martens, kozen enkele jaren geleden om het management te versterken met een externe CEO. Die functie werd tot voor kort ingevuld door Danny Dresselaerts. Nadat hij besliste om de overstap te maken naar Roam Technology (de onderneming in producten voor waterbehandeling van Jos Roebben), werd vrij snel een opvolger aangesteld in de persoon van Wim Van Den Bossche (foto onder).

De nieuwe CEO is vol enthousiasme aan zijn opdracht gestart. “Dit is een fantastisch groeibedrijf met een sterk team van ervaren vakmensen”, antwoordt hij op onze vraag naar zijn eerste indruk van Brouwerij Martens. “Samen met de familiale aandeelhouders zal het management nu de strategie voor verdere groei uittekenen en de volgende stappen in gang zetten.”

Brouwerij Martens werd zopas nog gekozen als Limburgse ‘Super Gazelle’, een bekroning als sterkste groeier over een periode van 20 jaar.