Nieuwe investeerders voor Schevenels Project Interieurs

Schevenels_170311_KH_01.jpg

Schevenels Project Interieurs uit Heusden-Zolder heeft een nieuwe aandeelhoudersstructuur. Zaakvoerder Filip Dings, die in 2010 alle aandelen overnam van de broers Schevenels, heeft de gekende Kempense ondernemers Rik Walraevens en Johan Sleebus mee aan boord gehaald. Alle drie zijn ze vanuit een familiebedrijf doorgegroeid naar een managementfunctie in een multinational, waarna ze met een eigen onderneming zijn gestart.

“We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat met deze versterking, Schevenels Project Interieurs klaar voor de volgende groeifase," aldus Filip Dings (foto). "De laatste jaren hebben we onze organisatie verder geprofessionaliseerd, met een duidelijke focus op meerwaardecreatie van een interieur voor alle gebruikers. Zowel qua continuïteit als qua verdere ontwikkeling, gaat ons prachtig bedrijf met de steun van deze 3 vennoten een solide toekomst tegemoet. Zelf blijf ik aan boord als mede-aandeelhouder en algemeen directeur.”

Schevenels Project Interieurs is actief in projecten voor internationale hotelketens, retailers, zorginstellingen, horeca enzovoort.