Nieuws Limburg Nieuwe Mercedes C-Klasse brengt beste van twee werelden samen

Nieuwe Mercedes C-Klasse brengt beste van twee werelden samen

Nieuwe Mercedes C-Klasse brengt beste van twee werelden samen

Het is vol ongeduld aftellen naar midden juni want dan wordt de nieuwe Mercedes C-Klasse verwacht in de toonzalen van Groep JAM. Sales director Sebastiaan Rutten voorspelt nu al dat het dé wagen wordt die binnen het gamma van Mercedes hoge toppen zal scheren. “Deze wagen heeft technologie waar andere premium merken niet aan kunnen tippen.”

Een zevental Mercedes-liefhebbers kon alvast niet wachten tot midden juni en kochten de nieuwe Mercedes C-Klasse nog voor hij in de toonzaal van JAM Groep Hasselt te bewonderen is. De nieuwe wagen is volgens sales director Sebastiaan Rutten dan ook een wagen die een complete stijlbreuk is met wat we gewoon zijn en een wagen waar gewoon iedereen plezier aan zal beleven.

“De Mercedes C-Klasse komt, buiten de traditionele verbrandingsmotoren, ook in diesel- en benzinehybride. Vooral de dieselhybride is wat mij betreft het beste van twee werelden. Je hebt de dieselmotor voor de lange afstanden en de hybridemotor voor de kortere afstanden en de lage emissiezones in België. Ik zie alleen maar voordelen”, klinkt het enthousiast. Bovendien rijdt de C-Klasse heel comfortabel en trekt hij ook vlotjes op.

Slimme technologie

Maar dé opvallendste features zijn ongetwijfeld de hoogtechnologische snufjes die van deze C-Klasse niet alleen een erg comfortabele wagen maken maar ook een heel veilige. “Het interieur is state of the art en dankzij slimme technologie kan je met behulp van spraak alles bedienen waardoor je je handen veilig aan het stuur kan houden. Je kan bijvoorbeeld de temperatuur regelen, ramen openen en sluiten, muziek opzetten of van radiozender veranderen, maar ook instellingen aanpassen. Gewoon door tegen je Mercedes te praten”, weet Sebastiaan.

Dankzij deze technologie kan Mercedes zich onderscheiden van andere premiummerken en dat is de consument niet ontgaan. “Waar ik twintig jaar geleden wel eens de opmerking kreeg dat Mercedes voor een ouder publiek is, hebben we dat cliché volledig ontkracht. Mercedes is een merk voor iedereen tussen 18 en 99 jaar. Het design oogt modern en speels en is dankzij de vele optiemogelijkheden heel persoonlijk in te richten.”

Op exacte prijzen is het nog even afwachten maar zodra die bekend zijn zullen die te vinden zijn bij JAM Groep. De nieuwe C-Klasse is verkrijgbaar in berline en break.

Groep JAM is een erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.