Maaslandia_low

Nieuwe ondernemersclub in Maasmechelen

Maaslandia is de naam van de ondernemersclub die op 29 mei boven de doopvont wordt gehouden. De club wil de Maasmechelse ondernemers verenigen en een eenduidige stem geven naar de buitenwereld. “We willen alle facetten van het ondernemerschap stimuleren”, zegt David Winkels, die het nu al samengestelde bestuur voorzit.

De afgelopen maanden kwam blijkbaar vaker de vraag om de Maasmechelse ondernemers te verenigen. "Met de oprichting van ondernemersclub Maaslandia, wordt deze wens nu ingewilligd", stelt Winkels. "Want samen staat iedereen tenslotte sterker dan alleen. De ondernemersclub wil met deze gebundelde stem nog beter gehoord worden door het gemeentebestuur om zo het ondernemerschap in de gemeente te faciliteren. Ook de kracht van netwerking binnen deze groep gelijkgestemden is duidelijk. We willen nieuwe contacten én inzichten verwerven op inspirerende activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, interessante gastsprekers en informele netwerkevenementen. En dat allemaal met een verrassende, Maasmechelse twist.”

Alle ondernemers die gevestigd zijn in Maasmechelen en minstens vijf werknemers tewerkstellen, zijn welkom om lid te worden van Maaslandia. Ook bedrijven die niet gelegen zijn in Maasmechelen, maar wel een link met de gemeente hebben, komen in aanmerking. Voor de organisatie kan de ondernemersclub rekenen op logistieke en administratieve steun van Voka Limburg.