Nieuws Limburg Nieuwe productiehal voor Genks groeibedrijf

Nieuwe productiehal voor Genks groeibedrijf

Nieuwe productiehal voor Genks groeibedrijf

Pure Air, een bedrijf dat vanuit Genk ventilatiesystemen bouwt, plaatst en onderhoudt, heeft een nieuwe accommodatie in gebruik genomen. “We hebben een hal gekocht naast de bestaande kantoren en magazijn, zodat alle processen nu gestroomlijnd kunnen verlopen”, aldus zaakvoerder Pieter Rober.

De aankoop van de nieuwe bedrijfsruimte is een strategische keuze, aldus Rober. “Omdat ons nieuwe productie-atelier naast onze kantoren en magazijn ligt, kunnen we onze communicatielijnen zeer kort houden, wat zorgt voor een betere communicatie tussen onze projectleiders en de productie. De productie-touwtjes zelf stevig in handen nemen, brengt heel wat voordelen. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op de wensen van de klant. Dit werkt bovendien kostenbesparend.”

De herschikking van de ruimte mist zijn effect niet. Pure Air heeft meteen 4 extra collega’s aangeworven om de verdere groei van het bedrijf mogelijk te maken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.