Nieuwe records voor jouw favoriete nieuwsplatform!

Doe eens een gokje.... Hoeveel keer denk je dat de pagina's van Made in Limburg vorig jaar werden aangeklikt?

 

 

Het waren er 7,6 miljoen... Met dit cijfer verbreken we opnieuw het record van het jaar voordien. Er zit dus nog altijd groei in ons medium. Ook qua aantal unieke gebruikers gingen we nog enkele procenten vooruit. Blijkbaar zijn er dus ook nog mensen die ons nog niet kennen... ;-)

De Top 3 van de artikels met de meeste clicks? (Uitgezonderd de faillissementen, want die worden nog altijd het meest gelezen...):

1. Yolan Bamps en Teckla Vancleynenbreugel openen vegan-restaurant in Hasselt.
2. Kristof Vangronsveld heropent De Kleine Tafel in Rapertingen.
3. Bouw- en betonbedrijf Casters op de valreep overgenomen door APK.

Waar we eveneens blij mee zijn: de flinke groei in het aantal pagina's per bezoek. Lezers blijven langer bij ons hangen en consulteren meerdere artikels. Tot slot merken we een forse stijging van het aantal volgers op Facebook en LinkedIn, waar onze nieuwsitems eveneens verschijnen.

Niet alleen in Limburg scoort Made In trouwens erg goed. In alle andere 6 regio's groeide het aantal bezoekers fors. Samen overschreden we meerdere keren de grens van 2 miljoen pageviews per maand!

Uiteraard blijven we ook in 2019 de lat hoog leggen. We werken aan diverse nieuwigheden en optimalisaties om jou nog meer, beter en sneller op de hoogte te brengen van alle nieuwtjes uit Ondernemend Limburg. Heb je zelf spraakmakend nieuws? Of wil je adverteren op het grootste B2B-platform van de provincie? We zijn bereikbaar via redactie@madeinlimburg.be!