Nieuws Limburg Nieuwe tak aan de boom van Motmans

Nieuwe tak aan de boom van Motmans

Nieuwe tak aan de boom van Motmans

Hr-dienstverlener Motmans & Partners heeft zopas een extra afdeling opgestart. Ze hebben een poule samengesteld met hr-specialisten die op tijdelijke basis kunnen ingeschakeld worden bij klanten.

Geert Hendrickx, Partner van het hr-kantoor, is de drijvende kracht achter de nieuwe tak. “We merken dat onze klanten soms tijdelijk handen en skills tekortkomen in hun hr-dienst”, zegt hij. “Maar om daar iemand vast voor aan te nemen, is vaak een brug te ver. Onze nieuwe afdeling moet daar een antwoord op bieden. Uit ons netwerk van eigen specialisten en freelancers kunnen we iemand voorstellen die tijdelijk de nood kan lenigen. De profielen in portefeuille zijn breed genoeg om een juiste match te maken.”

Motmans & Partners wil deze activiteit uitbouwen tot een vaste pijler. “In tijden dat de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt, moeten bedrijven zoeken naar de juiste mix tussen build, buy en borrow van talent. Met andere woorden: het laten doorgroeien van eigen medewerkers, het aantrekken van nieuwe krachten en het tijdelijk inhuren van specialisten. Als dienstverlener moeten we op al die domeinen een rol spelen, en zo kan onze business groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.