Nieuws Limburg Nieuwe techniek noopt Jos Eerdekens tot investering

Nieuwe techniek noopt Jos Eerdekens tot investering

Nieuwe techniek noopt Jos Eerdekens tot investering

Het bedrijf van Jos Eerdekens in Opglabbeek, dat zich toelegt op betonnen industrievloeren, heeft een nieuw procédé ontwikkeld om de vloeren te polijsten. De technologie is zo veelbelovend, dat het bedrijf een miljoen euro investeert in bijkomende kantoren. Het nieuwe complex (foto), dat wordt gebouwd door de buren van Mathieu Gijbels, zal de diensten voor het onderhoud van betonnen vloeren centraliseren, en dit onder de naam Turboss.

Eerdekens JosDe nieuwe technologie van Turboss bestaat uit het impregneren van de vloer, waardoor deze hard wordt en stofvorming wordt voorkomen. “Hierdoor wordt de levensduur van de vloeren verlengd,” zegt Jos Eerdekens. “In een competitieve markt als de onze is het erg belangrijk om voortdurend te innoveren. Ook in de renovatiemarkt. Zo kunnen we onze groei verzekeren. Door deze investering verwachten wij een omzetstijging van 50 procent en een flinke toename van het personeelsbestand. Het nieuwe kantoorgebouw is dus een logische stap in de verdere evolutie van ons bedrijf.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.