Nieuws Limburg Nieuwe vennoot in slaapverwekkend expertisecentrum

Nieuwe vennoot in slaapverwekkend expertisecentrum

Nieuwe vennoot in slaapverwekkend expertisecentrum

Start To Sleep, een methode die door psychotherapeut Annelies Smolders werd ontwikkeld, wordt verder uitgebouwd tot een groeibedrijf. Daarvoor werd Evi Ramaekers binnengehaald als vennoot en mede-zaakvoerder.

Annelies Smolders heeft met Midori een groepspraktijk in de psychotherapie en is daarnaast ook slaapexpert. Ze schreef er een boek over en werkte een methode uit die mensen met slaapproblemen moet helpen. Het concept Start To Sleep, dat een online platform als basis heeft, krijgt nu een eigen leven als een commercieel bedrijf.

Evi Ramaekers, ook nog steeds professioneel actief als fotograaf op bedrijfsevenementen, vervoegt het team als vennoot en mede-zaakvoerder. Ze was al eerder achter de schermen actief en kent dus het reilen en zeilen binnen Start To Sleep. Haar focus binnen de onderneming zal gericht zijn op de groei en strategie, maar ook op de verdere ontwikkeling, commercialisatie en operationele werking. “Online slaapcoaching is in trek bij particulieren en ook steeds meer bedrijven beseffen dat de basis van een goede gezondheid start met een goede slaap”, zegt Evi. “Bedrijven geven hun medewerkers de mogelijkheid om de online slaapcoaching te volgen onder begeleiding van slaapexpert Annelies, al dan niet in combinatie met een slaapworkshop in het bedrijf zelf. De evidence based therapie waarop Start To Sleep gebaseerd is, wérkt. We zien dit erg duidelijk wanneer we dagelijks de evolutie van onze online deelnemers evalueren.”

Momenteel werkt Start To Sleep aan een nieuwe tool waarmee iedere externe psycholoog de kans krijgt zijn eigen patiënten te begeleiden en op te volgen vanuit het Start To Sleep-platform.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Bessemans sluit aan bij coöperatie

De Limburgse consultant Jochen Bessemans haakt zijn wagonnetje vast aan True Colours, een coöperatief collectief dat mensen, teams en organisaties… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.