lsu-web

Nieuwe webstek bundelt alle Limburgse startersinfo

Limburg Startup (LSU), heeft zopas een gloednieuwe website gelanceerd waar alle initiatieven voor startende ondernemingen in Limburg gebundeld worden. “Starters en coaches delen er hun ervaringen met elkaar, zodat we het jonge ondernemerschap in de provincie nog beter ondersteunen en op die manier ook sneller laten groeien,” zegt Marc Beenders, Community Manager Limburg Startup.

LSU heeft als doel om bestaande start-up initiatieven met elkaar te verbinden en op die manier jonge starters te ondersteunen. "Het is een open platform, een 'first class starters community', gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg," legt Beenders uit. "Met de lancering van de nieuwe website willen we vooral start-ups en gedreven coaches nog meer en beter met elkaar in contact brengen. Starten doe je immers niet alleen, maar met andere partners, collega-ondernemers en organisaties. Naast honderd 'startup-coaches' telt LSU vandaag reeds 36 partners die allemaal hun steentje bijdragen aan de succesvolle start-up cultuur in onze provincie."

Op de website staan bovendien locaties die starters verwelkomen, een kalender van events, een vacaturedatabank en nog veel meer.