humanisto bright career squad

Nieuwkomer zet hoog profiel voor u klaar

Humanisto is de naam van een nieuw bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van hogere profielen. De start-up behoort tot dezelfde familie als Bright Squad (dienstencheques) en Career Squad (uitzendarbeid), ondernemingen uit de groep rond ondernemer Kristof Delille en CEO Tony Zadnikar.

Bright Squad en Career Squad (olv. Fryderyck Sevens) zijn intussen goed gekende bedrijven in de dienstensector. Samen stellen ze zo'n 450 mensen te werk. Bij de recente jaarwisseling werd Tony Zadnikar aangesteld als CEO en bestuurder. Hij drukt nu meteen zijn stempel met de oprichting van Humanisto, een zusterbedrijf dat zich zal toespitsen op werving en selectie. Als Operations Manager van de nieuwe bedrijfstak werd Elke Truyers binnengehaald, die heel wat expertise en ervaring in het aantrekken van hogere profielen meebrengt.

Humanisto wil zich onderscheiden in de markt door de klanten-bedrijven een grondig voortraject aan te bieden om hun marktpositie beter te begrijpen en te verbeteren. "Dat helpt hen om het juiste talent aan te trekken en zich strategisch te positioneren voor de toekomst", zegt Elke Truyers.
Tony Zadnikar vult aan: “Aan de andere zijde, kijken wij verder dan het CV van de kandidaat, en focussen we ons niet alleen op de individuele competenties, maar ook op het potentieel. Op die manier zorgen wij voor een maximale match tussen bedrijf en professional, waardoor succes en groei aan weerszijden op duurzame wijze wordt nagestreefd.”