Nieuws Limburg Nina bouwt walhalla voor hokjeshuurders

Nina bouwt walhalla voor hokjeshuurders

Nina bouwt walhalla voor hokjeshuurders

Nina Claes, die 4 jaar geleden in Heusden-Zolder startte met Storebox, heeft zopas geïnvesteerd in een tweede vestiging. “Deze self-storage werkt volledig automatisch, waardoor er geen personeel vereist is”, aldus de zaakvoerder.

Het Limburgse bedrijf Storebox heeft na Heusden-Zolder, een nieuwe vestiging voor self storage geopend in Westerlo. “Hiermee bouwen we verder op het succes dat vier jaar geleden in gang werd gezet”, vertelt Nina Claes. “Intussen is de technologie zodanig ontwikkeld dat we het nieuwe pand volledig onbemand kunnen laten functioneren.”

“Klanten kunnen online de opslagruimte van hun keuze boeken en betalen, om daarna de site en hun ruimte te betreden via een pincode of app. Indien ze vragen hebben, kunnen ze via de kiosk nog steeds ter plaatse een video-call voeren met het hoofdkantoor. De site wordt op afstand gemonitord via de vele camera’s die in de gemeenschappelijke delen aanwezig zijn.” Voor klanten die eerst willen kennismaken met het concept, bestaat de mogelijkheid om op voorhand een rondleiding te krijgen en de box ter plaatse te reserveren.

“Deze onbemande sites zullen een forse opmars kennen in de toekomst”, stelt Nina Claes. “Niet alleen zorgt dit operationeel voor voordelen, het zijn eisen naar gebruiksgemak die intussen standaard zijn geworden. De klanten verwachten vandaag op elk moment van de dag een oplossing voor hun problemen en met deze vestiging spelen we daar maximaal op in.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.