NinaTRIXXO-1

Nina Derwael wordt gezicht van Trixxo

De Belgische sportvrouw van het jaar Nina Derwael en hr-dienstengroep Trixxo hebben een samenwerkingsakkoord gesloten. De Truiense topturnster wordt in het olympisch jaar 2020 het uithangbord van het Hoeseltse bedrijf.

Met enkele subtiele affiches werden er al enkele hints gegeven op de Nieuwjaarsinvitito van Voka: Nina Derwael en Trixxo gaan samen in zee, en dat met de slogan Going for Gold. "Dat is uiteraard niet toevallig gekozen", aldus Trixxo-eigenaar Luc Jeurissen. “Dit jaar staat voor Nina in het teken van de Olympische Spelen in Tokio, waar ze voor België één van de grootste medaillekandidaten is. We geloven als dienstenchequebedrijf en HR-groep in jong talent en zien Nina als een hardwerkende, resultaatgerichte jongedame die tegelijk een sympathieke uitstraling heeft. Haar winnaarsmentaliteit matcht met ons DNA en de manier waarop Trixxo onderneemt. Net zoals Nina zijn wij razend ambitieus én actief in de drie landsdelen van België.”

Overname
Om dat laatste te onderstrepen maakt Trixxo de overname bekend van All Team Services & AB Clean in Brussel. "Hierdoor komen er in één klap 413 personeelsleden bij, waarvan 400 huishoudhulpen", aldus Jeurissen. Toch is de honger daarmee nog steeds niet gestild: “We zijn permanent op zoek naar nieuwe mensen. Iedereen die interesse heeft in huishoudelijk werk is welkom. Wij zorgen voor de nodige opleidingen en meertalige begeleiding.”