Dominic Schouterden

Nog een directeur erbij voor Voka Limburg

Dominic Schouterden is door Voka Limburg aangesteld als Directeur Ondernemersrelaties. De 50-jarige Hasselaar vormt samen met gedelegeerd bestuurder Johann Leten en de directeurs Ann Huveners, Johan Grauwels, Kris Claes en Cathérine Dreesen, het directiecomité van de provinciale Voka-geleding.

De aanwerving van Dominic Schouterden past in het voornemen van Voka Limburg om de dienstverlening naar leden-ondernemingen uit te breiden. Hiervoor werden in totaal 8 nieuwe mensen aangetrokken. “We leggen nog meer de focus op internationale ondersteuning, op onze familiale ondernemers en op onze netwerken als basis van ervaringsuitwisseling”, stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

Dominic Schouterden studeerde marketing aan de PXL. Hij deed commerciële ervaring op bij Nokia, Nikon, Kantoorinrichtig Stulens (waar hij algemeen directeur was) en Epson. Vanaf 3 april stuurt hij bij Voka Limburg het accountmanagement en de advertentiewerving aan. Hij zal eveneens verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van de netwerken en het customer delight-programma.