Nieuws Limburg Norriq (Hasselt) haalt groot order Syntra binnen

Norriq (Hasselt) haalt groot order Syntra binnen

Norriq (Hasselt) haalt groot order Syntra binnen

Softwareleverancier Norriq (met de Limburgse Country Manager Alex Vandereycken) heeft vanuit de vestiging in Hasselt, de openbare aanbesteding binnengehaald bij Syntra Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Norriq zal er Microsoft-pakket installeren waarmee zowel de boekhouding, het beheer van het cursisten- en docentenbestand, als de logistieke afhandeling zal vereenvoudigd worden. Het gaat om een opdracht van 600.000 euro.

norriq_ampera1“We waren op zoek naar een geïntegreerde oplossing van Dynamics NAV, CRM en BI,” zegt Chris Venken, Directeur Operations bij Syntra Limburg. “Via een openbare aanbesteding is het project aan Norriq gegund, en dit omwille van de beste match qua oplossing én prijs.”

“Natuurlijk zijn we heel blij met deze toewijzing,” zegt Jurgen Broos van Norriq. “Onze keuze om geïntegreerde oplossingen aan te bieden, bleek de juiste. Met alles onder één dak te verzamelen, zijn we uniek in België.”

Het audiovisueel verslag van Made in Limburg TV, kan u hieronder bekijken:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.