Nieuws Limburg Notermans en Cdes starten met kruisbestuiving

Notermans en Cdes starten met kruisbestuiving

Notermans en Cdes starten met kruisbestuiving

NotermansConsult, een adviesbureau op vlak van duurzaam gebouwenbeheer, en Cdes Services, specialist in elektrische installaties en toepassingen rond duurzame energie, gaan de expertises bundelen en zich samen aan de markt presenteren. Zaakvoerders Erik Notermans en Aloïs Cuzi nemen beiden het management van de nieuwe structuur op.

Doelstelling van de doorgedreven samenwerking die beide Limburgse bedrijven opzetten, is de verbetering van de dienstverlening aan zowel professionele als privéklanten. Dit zal leiden tot een dubbele schaalvergroting.

Aloïs Cuzi blijft binnen Cdes Services verantwoordelijk voor de technische afdeling, en wordt tegelijk technisch
adviseur binnen NotermansConsult. Hij neemt de opvolging van installaties zoals zonnepanelen en laadpalen voor zijn rekening, inclusief de daarbij behorende onderhoudscontracten. Anderzijds zal Erik Notermans in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor de algemene organisatie, sales en marketing en administratie van de nieuwe structuur. Notermans speelt bovendien de sterkte en ervaring uit als adviseur voor beheerders, eigenaars, syndici en VME’s die een duurzaam gebouwenbeheer willen realiseren.

Door de kennis te bundelen ontstaat een organisatie die een one-stop-shop voor duurzaamheid zal zijn. “Met onze oplossingen willen we klanten bijstaan in de realisatie van energiezuinige gebouwen en mobiliteit”, aldus de zaakvoerders. “Samen komen we stap voor stap dichter bij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen in 2030 en 2050…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.