evolve jurgen en lori

Nr. 13 bij E-Volve is man, vennoot en zaakvoerder

Het snelgroeiende marketing- en communicatiebureau E-Volve uit Hasselt heeft na 12 dames nu ook een man in de rangen. Jürgen Somers werd deze maand door oprichter Loriana Allegrezza binnengehaald als nieuwe vennoot en bijkomende zaakvoerder.

E-Volve bestaat nog geen 3 jaar en kende de afgelopen maanden een fenomenale groeispurt. Loriana Allegrezza bouwde het team uit tot 13 mensen en mikt voor 2022 op een omzet van 1 miljoen euro. "Onze groei is te danken aan klanten die de ambitie hebben om snel te evolueren, en daarvoor een partner zoeken om op vlak van marketing en communicatie mee aan de kar te trekken", aldus de zaakvoerder. "We noemen onze mensen dan ook 'business stylists', die mee de strategie uitzetten en uitvoeren in onze specialisatie. Daarbij spelen de soft skills van onze medewerkers een grote rol. Naast de inhoudelijke expertise, besteden we daar in onze interne opleidingen veel aandacht aan."

Omdat de kapitein van het groter geworden schip niet alle bordjes tegelijk kan hoog houden, heeft Loriana een nieuwe vennoot en zaakvoerder aangetrokken. Het gaat om Jürgen Somers, ook al 10 jaar ondernemer. "Ik heb gemerkt dat de juiste marketing en communicatie het verschil heeft gemaakt in mijn business. Nu wil ik vanuit het team van E-Volve hetzelfde gaan doen voor onze klanten, zodat zij zich op hun core-business kunnen focussen," aldus Jürgen Somers.

Daarmee is de volgende fase bij E-Volve ingezet. "Onze organisatie is klaar om de zeilen bij te zetten", besluiten Loriana en Jürgen.