Nieuws Limburg Nu te geef: 4 tickets voor het Feest van de Ondernemer!

Nu te geef: 4 tickets voor het Feest van de Ondernemer!

Nu te geef: 4 tickets voor het Feest van de Ondernemer!

Alvorens de ambitieuze werken op de Hasseltse Recor-site starten, bouwen UNIZO Limburg en Bouwunie Limburg er eerst nog een stevig ondernemersfeestje. Hun Feest van de Ondernemer vindt plaats op vrijdag 7 oktober en Made in Limburg mag 4 tickets weggeven!

Het Feest van de Ondernemer blikt terug op lange traditie: het is ondertussen al de 20ste editie. Dit jaar werd er met de Recor-site niet alleen gekozen voor een iconische Limburgse landmark, ook inhoudelijk pakken UNIZO Limburg en Bouwunie Limburg uit met heel wat leuke verrassingen en belevingen.

Netwerk- en feestzones

“Op dit feest is er werkelijk voor iedereen wat wils: jong, oud, netwerktijgers, tooghangers, feestbeesten,…”, stelt Ingrid Nenczl, die als marketing- en communicatiemanager van UNIZO Limburg instond voor het nieuwe concept van dit Feest van de Ondernemer. “We werken bijvoorbeeld met verschillende zones. In de ene zone kan je gezellig een praatje slaan met ondernemend Limburg zonder té luide muziek, in de andere zone kan je voluit genieten van het feestgedruis.”

Verder valt er heel wat te beleven. Graffitispuiters en street dancers zetten de toon bij aankomst. “Vanaf het moment dat je door de deur van de Recor-site stapt, zal je meteen dat geweldig fijne festivalgevoel krijgen”, verklapt Ingrid Nenczl enthousiast. “Verder voorzien we doorheen heel de avond kleine en grotere verrassingen. Zo kan je zelf graffiti spuiten op de digitale fotomuur van Auva of een tattoo laten zetten op de stand van Made in Limburg.”

Er zullen ook verschillende acts zijn, waaronder de Cyclis-bmx-show, een rapper en street dancers. Foto Robyns brengt dan weer een heerlijk nostalgisch fotohokje mee. Daarnaast pakken Mathieu Gijbels en Printcity die avond uit met twee bijzonder leuke activaties. Het Hasseltse Sanseveria Sound System draait tot 23u plaatjes en vervolgens zorgen DJ Lenny en zijn geheime gast dat het dak van de Recor er (al) afgaat! Ontzettend veel redenen waarom je het Feest van de Ondernemer absoluut niet mag missen!”, zegt Ingrid Nenczl.

Gratis tickets winnen? Vul hieronder je gegevens in, en wij contacteren de winnaars op 28 september!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.