Nieuws Limburg Nu te geef: meet & greet met Françoise Chombar!

Nu te geef: meet & greet met Françoise Chombar!

Nu te geef: meet & greet met Françoise Chombar!

Op 6 oktober pakt Jong Voka Limburg uit met een vormingsavond van formaat. Een selecte groep van jonge ondernemers kan vanop de eerste rij in gesprek gaan met Françoise Chombar, mede-oprichter, aandeelhouder en bestuursvoorzitter van het beursgenoteerde technologiebedrijf Melexis.

Op Thor Park zal Françoise Chombar met veel enthousiasme haar ondernemers- en levensverhaal uit de doeken doen. Van een simpel idee op een bierkaartje tot een internationaal topbedrijf dat in de eerste jaarhelft van 2022 een omzet van bijna 400 miljoen en nettoresultaat van bijna 100 miljoen euro realiseerde. Straffe cijfers, die uiteraard niet vanzelf tot stand zijn gekomen…

Als mediapartner van Jong Voka Limburg mag Made in Limburg 6 tickets weggeven voor een meet & greet met Francoise Chombar. Daarvoor dien je alleen hieronder het formuliertje in te vullen, en misschien ben jij er dan wel gratis bij op 6 oktober!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.