Nieuws Limburg Nu te winnen: VIP-tafel voor 10 op Aper’eau!

Nu te winnen: VIP-tafel voor 10 op Aper’eau!

Nu te winnen: VIP-tafel voor 10 op Aper’eau!

Nu vrijdag vindt opnieuw een editie plaats van de coole afterwork happening Aper’eau. De Royal Yachting Club is het schitterende decor voor een (voor-) avond vol muziek (live-band én dj), hippe drankjes, heerlijke hapjes en vooral: veel mooi volk! Als partner van Aper’eau mogen wij voor iedere editie een VIP-pakket wegschenken aan één van onze lezers. Euhhh… VIP-pakket? Dit houdt in: een reeks voorbehouden partytafels waar 10 gasten kunnen plaatsnemen, 3 flessen Martini Brut die ijskoud staan te wachten, 75 drankbonnen, heerlijke hapjes én een leuk Aper’eau gadget per persoon!

13626595_1217849894915618_2819922836854803342_nDus… wil jij vrijdag met 9 gasten de show gaan stelen op Aper’eau, ga dan even (tot en met woensdag!) naar onze Facebook-pagina en tag onder de foto een vriend of vriendin die dit pakket méér dan verdient. (Hopelijk neemt die jou dan ook mee, vrijdag…)

Veel succes, én schol!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.