Nieuws Limburg Odigo haalt Dedecker binnen als nieuwe partner

Odigo haalt Dedecker binnen als nieuwe partner

Odigo haalt Dedecker binnen als nieuwe partner

Knappe transfer in het Limburgse advocatenlandschap: Inke Dedecker is voortaan partner bij Odigo Advocaten in Hasselt. Daarvoor bekleedde ze dezelfde functie bij Arts, Cleeren en Vennoten in Genk. “Bij Odigo vind ik allemaal vennoten terug met wie ik destijds al een team vormde bij Monard-D’Hulst,” vertelt ze. “De spirit die we toen hadden is nog steeds intact. Hoewel het kantoor pas in 2007 is ontstaan, werken er bij Odigo nu al 13 advocaten. Sinds 2015 hebben we ook kantoren in Gent en Kortrijk.” De misschien meest gekende namen bij Odigo zijn Piet Carlier, Jan Coninx en Xavier D’Hulst.

Inke DedeckerInke Dedecker krijgt in haar nieuwe omgeving de bevoegdheid over het administratief recht. “Een specialisatie die in Hasselt nog beter kon ingevuld worden. Odigo biedt nu ondersteuning aan in alle rechtstakken, wat ons sterker maakt om verder te blijven groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.