Nieuws Limburg Odrada rondt ingrijpende verbouwing af

Odrada rondt ingrijpende verbouwing af

Odrada rondt ingrijpende verbouwing af

odrada-378x234Interieurzaak Odrada in Balen, net op de grens met Limburg, heeft een grootschalig verbouwingsprogramma afgerond. Dat verliep in verschillende fases zodat de winkel al die tijd open kon blijven. “De buitenmuren zijn blijven staan, maar verder hebben we alles gestript en zijn we van nul af opnieuw begonnen,” zegt Jo Van Hove, die de zaak runt met zijn neven David en Bert Van Hove.

Odrada Interieur is een familiebedrijf dat momenteel wordt aangestuurd door de derde generatie. “Als interieurzaak zijn we aan onszelf verplicht om onze klanten de laatste trends, kleuren en snufjes te tonen en daarom drongen verbouwingswerken zich op,” doet Jo Van Hove het verhaal. Een eerste verbouwingsgolf liep van oktober tot december vorig jaar, de recentste van half april tot vorige week. “We hebben tijdelijk de afdeling gesloten waarin werd gewerkt, maar de hele periode is de winkel opengebleven. Letterlijk alles is vernieuwd: de vloeren, wanden, verlichting…”

Bij Odrada Interieur werkt een 60-tal mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.