Nieuws Limburg Ondernemer en ex-STVV-voorzitter André Donvil overleden

Ondernemer en ex-STVV-voorzitter André Donvil overleden

Ondernemer en ex-STVV-voorzitter André Donvil overleden

André Donvil, de voormalige zaakvoerder van Schoenen Donvil en Lingerie An in Hasselt, is donderdag op 74-jarige leeftijd plots overleden. Donvil was ook een tijdje voorzitter van voetbalclub STVV.

André Donvil was een minzaam man en gedreven ondernemer die een toonbeeld was voor zijn collega’s in de Hasseltse retail. Onder zijn impuls groeiden de bedrijven Schoenen Donvil en Lingerie An uit tot gevestigde waarden in Limburg. André was ook erg actief in het verenigingsleven, zoals bij de Verenigde Handelaars van Hasselt. Sinds de jaren ’90 was hij ook betrokken als sponsor en bestuurslid van STVV. Hij was zelfs een tijdje voorzitter van de club.

Donderdag is de immer goedlachse en alom gerespecteerde ondernemer plots overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval waar hij eerder deze week bij betrokken was. Hij werd 74 jaar. De redactie biedt Raf en Karin, de andere familieleden, vrienden en het personeel haar deelneming aan bij dit heengaan van een groot man.

Reageer op dit bericht

Reacties

Guido V. 2021-06-21 09:48:01

Oprechte deelneming en sterkte aan de familie.

Karel A. 2021-06-21 07:17:52

Innige deelneming aan de familie . Hij was een man van zijn woord en hielp veel mensen . Begin jaren 90 toen ik in de Century was ,gaf hij ons goede raad . Hij bracht ons de juiste schoenen bij ons voor te werken . Zal u nooit vergeten. Amen 😓❤

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.